fbpx

kooperativa fpohybu

KOoperativa Fpohybu

V roce 2020 bylo pro Kooperativu zásadní novinkou zavedení katalogu vzdělávacích kurzů, díky němuž mají všichni zaměstnanci zajištěný rozvoj. Nejedná se ale jen o rozvoj pracovních dovedností; Kooperativa vsadila i na témata týkající se work‑life balance, duševní hygieny a stress managementu. A právě zlepšení fyzického a psychického zdraví zaměstnanců nás přivedlo ke spolupráci.

Dlouhodobý program přináší ty nejlepší výsledky.

Potkáváme se i třikrát do měsíce na webinářích k tématům napříč naším programem. Provádíme zaměstnance pochopením pohybu, těla, mysli i tvorbou návyků.
Díky naší dlouhodobé spolupráci Kooperativa poskytuje zaměstnancům jednoduché nástroje pro lepší prožitek celého dne.

“Úžasné pro uvědomování si, co pro sebe i malinko mohu dělat každý den, a kam mě to posune, pokud opravdu vydržím. Navíc s úžasnými lektory.”

Malé skupiny.

Webináře jsou koncipovány pro max. 12 účastníků, aby se všichni mohli aktivně zapojit a získat individuální zpětnou vazbu od lektora. V malých skupinách je větší pravděpodobnost, že účastníci budou mít zapnuté kamery a budou mezi sebou diskutovat.

“Skvěle strávený čas s lektorkou, která nám ukázala spoustu rad na uvolnění a správné sezení u PC.”

“Slečna školící je velmi milá, empatická a schopná. Dovedla všechny rozpovídat. Prostě výborná! :)”

Kooperativa i naživo.

Dobrá zpětná vazba na online program nás pak přivedla i ke spolupráci na teambuilding akcích pro obchodní zástupce Kooperativy. Navštívili jsme již Šumavu a Olomouc.Organizátor akce Honza Brus nás oslovil v letošním roce se slovy: “Plánujeme opět setkání obchodníků a zase bychom tam chtěli mít Vaši aktivitu – už to všichni berou jako nutnou součást setkání.”  Tak se těšíme, že obchodníky na Šumavě opět rozfpohybujeme.